Onze Aankoopmakelaar gaat ( op proef) gratis mee, bij je tweede bezichtiging van je nieuwe huis !  Regel jouw aankoop voor

                                      € 1.750,- 

Je aankoopmakelaar een keer proberen ?

Vijf redenen om onze Huizenier-aankoopmakelaar  te kiezen

Met Huizenier Makelaardij kies je niet zomaar voor een bemiddelende en begeleidende partij. Wij staan bekend om onder andere de volgende mooie punten:

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Waardering op Funda door onze kopers met een 10 

  • Erkend als NVM makelaardij

  • Gecertificeerd als NWWI taxateur

Regel jouw aankoop via onze makelaar voor € 1.750,- 

Voor een optimale aankoop is onze makelaar de juiste partner. Heb jij je zinnen gezet op een mooie woning in omgeving Oss, Heesch, Berghem, Nistelrode, Lith of Geffen? Neem dan contact op met de specialisten van Huizenier Makelaardij. Het doel van onze makelaar? Jou helpen aan een woning met een scherpe koopprijs, betaalbare maandlasten en tegen de beste voorwaarden. Interesse hierin? Bel naar 088-1236600 en regel die aankoop met onze makelaar voor dat huis in omgeving Oss, Nistelrode, Lith, Geffen, Heesch of Berghem.

Wat onze makelaar voor jou kan betekenen ? De aankoop van een woning is een van de spannendste moment in je leven. Je gaat immers één van de grootste financiële investeringen doen. Schakel daarom onze eigen hypotheekadviseur in. Deze beoordeelt grondig jouw financiële situatie en bekijkt welke mogelijkheden je hebt in het kopen van een huis. Als je een interessante woning gaat bekijken, ga dan niet blindelings mee in wat de ingehuurde makelaar van de verkopende partij vertelt. Die zal immers willen dat jij de hoogste prijs voor het huis betaalt. Onze makelaar daarentegen zal alles op alles zetten om een betaalbare aankoop te realiseren.

Huizenier Makelaardij zorgt samen met je voor een een optimale aankoop voor in Oss, Heesch, Berghem, Nistelrode, Lith of Geffen. Bel ons via telefoonnummer 088-1236600, via e-mailadres info@huizenier.nl of vul ons online contactformulier in.

Door de inzet van je eigen aankoopmakelaar kan jij dat huis in omgeving Oss, Nistelrode, Lith, Geffen, Heesch of Berghem voor een mooie prijs kopen ! Wil je meer weten ?  App naar 0610-844486j

Je aankoopmakelaar een keer proberen ?