Je eigen Aankoopmakelaar in Arnhem vanaf €1950,-

Koop uw huis in Arnhem met aankoopmakelaar Huizenier

U zoekt een woning of bedrijfspand in Arnhem? Een aankoopmakelaar kan u daarbij helpen. Dit scheelt u veel tijd en zoekwerk. Voor Huizenier heeft de Arnhemse woningmarkt weinig tot geen geheimen. Wij werken er dagelijks. Als u ons inschakelt om uw droomhuis te vinden, zorgen wij dat u binnen afzienbare tijd de sleutels in ontvangst mag nemen. Bovendien kan de ondersteuning van Huizenier u veel geld besparen. Wij werken niet met courtage, maar met een vast tarief. Dat kan wel eens de goedkoopste oplossing voor u zijn. En als het gaat om succesgarantie: wij hebben een klantwaardering van 9,4 op Funda.

Aankoopbegeleiding aan huis

Onze aankoopbegeleiding start altijd bij u thuis in uw vertrouwde omgeving. Wij komen bij u langs om uw woonwensen te bespreken. Als we alles hebben doorgenomen en u geeft ons de officiële zoekopdracht, gaan wij in Arnhem of omgeving op zoek naar de huizen die aan uw eisen voldoen. Ook bezichtigingen regelen wij voor u en we doen de onderhandelingen over de koopsom. Heeft u het huis van uw dromen gevonden? Dan doen wij ook de verdere afhandeling van de koop voor u, zoals de beoordeling van de koopakte en de ondertekening bij de notaris. Wij begeleiden u helemaal tot u de sleutels van uw nieuwe huis in handen heeft.

Voordelen van de aankoopmakelaar in Arnhem

Een goede aankoopmakelaar in Arnhem neemt u veel zoek- en denkwerk uit handen. Wij doen het meeste werk voor u. Wat zijn de overige voordelen van het inschakelen van Huizenier?

  • Wij zijn thuis op de Arnhemse woningmarkt; wij weten wat er speelt en welke woningen er op de markt komen
  • Wij zoeken, informeren, bellen en maken afspraken voor u
  • Wat u misschien één keer doet in uw leven, doen wij dagelijks in de regio Arnhem
  • Wij kijken naar de rationele aspecten bij het kopen van huis; wij weten precies wat de emotionele valkuilen kunnen zijn
  • Als een huis gebreken heeft, maken wij dat kenbaar en gaan wij in onderhandeling over de prijs

Uw aankoopmakelaar in Arnhem

Met onze kennis en ervaring in Arnhem en omgeving weet u zeker dat u met aankoopmakelaar Huizenier het huis koopt dat bij u past. Wilt u meer weten over onze service? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dat kan telefonisch via 06-10844486 of per e-mail via info@huizenier.nl. Huizenier is met een Funda-score van 9,4 de beste en meest betrouwbare NVM-aankoopmakelaar voor de regio Arnhem.