Je eigen Aankoopmakelaar in Nijmegen vanaf €1950,-

Koop uw huis in Nijmegen met aankoopmakelaar Huizenier

Zoekt u een woning in Nijmegen of omgeving? Huizenier is dé NVM aankoopmakelaar voor deze regio. Een NVM aankoopmakelaar kan u veel tijd en zoekwerk besparen. Voor Huizenier heeft de Nijmeegse woningmarkt geen geheimen. Wij werken er dagelijks. Als u ons inschakelt om uw droomhuis te vinden, zorgen wij dat u binnen afzienbare tijd de sleutels in handen heeft. Bovendien kan de ondersteuning van Huizenier u veel geld besparen. Wij werken niet met courtage, maar met een vast tarief. Dat kan onder de streep wel eens de goedkoopste oplossing voor u zijn. Wat betreft succesgarantie: wij hebben een klantwaardering van 9,4 op Funda.

Aankoopbegeleiding aan huis

De aankoopbegeleiding van onze NVM aankoopmakelaar start altijd bij u thuis in uw vertrouwde omgeving. Wij komen bij u langs om uw woonwensen te bespreken. Als we alles hebben doorgenomen en u geeft ons de officiële zoekopdracht, gaan wij in Nijmegen of omgeving op zoek naar huizen die met uw wensen overeenkomen. Ook organiseren wij bezichtigingen voor u en doen we de onderhandelingen over de koopsom. Zit uw droomhuis er uiteindelijk bij en bent u het met de verkoper eens over de prijs? Dan dragen wij ook zorg voor de verdere afhandeling van de koop, waaronder het beoordelen van de koopakte en de ondertekening bij de notaris. Wij begeleiden u helemaal tot aan de officiële sleuteloverdracht.

Voordelen van de aankoopmakelaar in Nijmegen

Een goede aankoopmakelaar in Nijmegen neemt u veel zoek- en denkwerk uit handen. Wij doen het meeste werk voor u. Wat zijn de overige voordelen van het inschakelen van Huizenier?

  • Wij zijn thuis op de Nijmeegse woningmarkt; wij weten wat er speelt en welke woningen er op de markt komen
  • Wij zoeken, informeren, bellen en maken afspraken voor u
  • Wat u één keer doet, doen wij dagelijks in Nijmegen en omgeving
  • Wij kijken naar de rationele aspecten bij het kopen van een huis; wij weten precies wat de emotionele valkuilen kunnen zijn
  • Als een huis gebreken heeft, maken wij dat kenbaar en gaan wij in onderhandeling over de prijs

Uw NVM aankoopmakelaar in Nijmegen

Met onze kennis en ervaring in Nijmegen en Oost-Nederland weet u zeker dat u met aankoopmakelaar Huizenier het huis koopt dat bij u past. Wilt u meer weten over onze service? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dat kan telefonisch via 06-10844486 of per e-mail via info@huizenier.nl. Huizenier is met een Funda-score van 9,4 de beste en meest betrouwbare NVM-aankoopmakelaar voor de regio Nijmegen.

Je eigen Aankoopmakelaar in Nijmegen vanaf €1950,-