Je eigen Aankoopmakelaar in Oss vanaf €1950,-

Op zoek naar uw droomhuis in Oss? Huizenier vindt het voor u!

In Oss staat regelmatig een leuk huis te koop. Maar is dat dan ook uw droomhuis? Maak uw zoektocht makkelijker en schakel hiervoor een aankoopmakelaar in. In de regio Oss is aankoopmakelaar Huizenier de perfecte match voor u. Waarom? Omdat Huizenier een waardering van maar liefst 9,4 heeft op Funda. Onze klanten waarderen dat wij heel veel werk voor ze verrichten en dat ze uiteindelijk zonder rompslomp het perfect passende huis vinden voor een mooie prijs. Als koper hoeft u zich alleen maar druk te maken over het emotionele aspect; dat het huis ‘lekker moet aanvoelen’ en dat het aan uw woonwensen voldoet. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het zoeken de realiteit niet uit het oog verliest. Als aankoopmakelaar werken wij niet met een courtage, maar met een vast tarief. Dat kan zomaar eens de goedkoopste oplossing voor u zijn. U weet dan vooraf waar u aan toe bent. Kortom: wij bieden u rust en duidelijkheid bij één van de spannendste aankopen van uw leven: uw droomhuis!

Aankoopbegeleiding aan huis

Betrouwbaarheid is belangrijk voor ons als aankoopmakelaar. Daarom bespreken we uw woonwensen vooraf graag bij u thuis. Als wij daarna uw droomhuis mogen zoeken, betekent dit dat wij u begeleiden tijdens het hele aankoopproces. Wij helpen met zoeken, het regelen van bezichtigingen en de onderhandelingen over de aankoopprijs van uw nieuwe woning in Oss of in de omgeving van Oss. En nadat de koop gesloten is, beoordelen wij voor u ook de koopakte en zijn wij bij de afhandeling bij de notaris. Kortom: wij helpen u totdat u de sleutels van uw nieuwe huis in handen heeft!

Waarom een aankoopmakelaar in Oss?

Kennis van de regionale markt is essentieel voor een succesvol resultaat. Huizenier weet wat er speelt in Oss en omgeving. Daarmee maken we het zoeken naar een passende woning voor u een stuk eenvoudiger dan wanneer u dat zelf zou doen. Wij nemen u veel tijd en denkwerk uit handen.

  • Wij kennen de markt in Oss en omgeving en weten welke woningen er op de markt komen
  • Wij zoeken, informeren, bellen en maken afspraken voor u
  • Wat u één keer doet, doen wij dagelijks in de hele regio
  • Wij hebben een rationele kijk op het kopen van een huis. Wij weten wat de valkuilen kunnen zijn
  • Wij zien eerder gebreken aan een huis en kunnen hierover onderhandelen

Uw aankoopmakelaar in Oss

Omdat wij de huizenmarkt in Oss en omgeving op ons duimpje kennen, weet u zeker dat u met aankoopmakelaar Huizenier uw droomhuis koopt. Wilt u meer weten over onze service als aankoopmakelaar? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dat kan telefonisch via06-10844486 of per e-mail via info@huizenier.nl. Huizenier is met een Funda-score van 9,4 gegarandeerd de beste en meest betrouwbare NVM-aankoopmakelaar voor de regio Oss.

Je eigen Aankoopmakelaar in Oss vanaf €1950,-