Je eigen Aankoopmakelaar in Rotterdam vanaf €1950,-

Succes verzekerd met aankoopmakelaar Huizenier

Gaat u naar de stad Rotterdam verhuizen, of bent u in Rotterdam en omgeving op zoek naar een koopwoning? Schakel dan een aankoopmakelaar in voor dit grote zoekgebied met een enorm woningaanbod. Voor Huizenier is de woningmarkt van Rotterdam het dagelijkse werkterrein. Wij helpen u snel uw droomhuis te vinden. Bovendien kan de ondersteuning van Huizenier u veel geld besparen. Wij werken niet met courtage, maar met een vast tarief. Dit kan onder de streep wel eens de goedkoopste oplossing voor u zijn. Wat betreft succesgarantie: wij hebben een klantwaardering van 9,4 op Funda!

Aankoopbegeleiding aan huis

De aankoopbegeleiding van Huizenier start altijd bij u thuis in uw vertrouwde omgeving. Daar nemen we graag uw woonwensen met u door. Zodra we die in kaart hebben en u geeft ons de zoekopdracht, starten wij de zoektocht naar geschikte woningen in of rond Rotterdam. Ook organiseren wij bezichtigingen voor u en doen we de onderhandelingen over de koopsom. Hebben we uw droomhuis gevonden en komt u tot overeenstemming met de verkoper? Dan dragen wij ook zorg voor de verdere afhandeling van de koop, waaronder het beoordelen van de koopakte en de ondertekening bij de notaris. Wij begeleiden u helemaal tot aan de officiële sleuteloverdracht.

Voordelen van de aankoopmakelaar in Rotterdam

Met een goede aankoopmakelaar in Rotterdam maakt u het zoeken en vinden van een geschikte woning voor u zelf een stuk makkelijker. In het kort de voordelen van het inschakelen van ons als aankoopmakelaar:

  • Wij zijn thuis op de Rotterdamse woningmarkt; wij weten wat er speelt en welke woningen er op de markt komen
  • Wij zoeken, informeren, bellen en maken afspraken voor u
  • Wat u één keer doet, doen wij dagelijks in heel Rotterdam en omgeving
  • Wij kijken naar de rationele aspecten bij het kopen van huis; wij weten precies wat de emotionele valkuilen kunnen zijn
  • In geval van gebreken aan een huis, gaan wij in onderhandeling

Uw aankoopmakelaar in Rotterdam

Met onze kennis en ervaring in Rotterdam en het westen van Nederland weet u zeker dat u met aankoopmakelaar Huizenier het huis koopt dat bij u past. Wilt u meer weten over onze service als aankoopmakelaar? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dat kan telefonisch via 06-10844486 of per e-mail via info@huizenier.nl. Huizenier is met een Funda score van 9,4 de beste en meest betrouwbare NVM-aankoopmakelaar voor de regio Rotterdam.

Je eigen Aankoopmakelaar in Rotterdam vanaf €1950,-