Appartement zelf verkopen ? Nu voor € 695,-  inclusief Funda !

Appartement te koop

Voor een optimale verkoop of aankoop van een appartement

Heb jij jouw, in omgeving Oss, Heesch, Berghem, Nistelrode, Lith of Geffen gelegen, appartement te koop gezet? Of heb jij een woonunit te koop zien staan, waar jij interesse in hebt? Neem in beide gevallen contact op met De Huizenier Makelaardij & Taxaties Wij helpen jou graag aan een prettige verkoop of aankoop. Bel naar 088-1236600 als jij dat appartement dat te koop staat in omgeving Oss, Nistelrode, Lith, Geffen, Heesch of Berghem wilt (ver)kopen.

Als je je woning te koop wilt zetten

Als je je appartement wilt verkopen, dan kun je deze via ons full-service verkopen of zelf verkopen. Kies je voor de full-service variant? Dan zorgen wij voor een duidelijk verkoopstappenplan. Wil je je appartement zelf verkopen? Dan wordt van jou het volgende verwacht:

  • Lijst van Zaken invullen
  • NVM vragenlijst invullen
  • Aanbiedingstekst schrijven
  • Foto’s maken van je woning
  • Bezichtigingen met kandidaten

Als je interesse hebt in een appartement

Heb je interesse in een woning die te koop staat in Oss, Heesch, Berghem, Nistelrode, Lith of Geffen?

Kies voor ons als iets te koop staat of gezet moet worden

Het is zeer verstandig  Huizenier Makelaardij in te schakelen als je een woning wilt kopen of verkopen. Wij hebben ten eerste al meer dan 20 jaar ervaring. Daarnaast worden wij zeer hoog gewaardeerd op Funda: een 8,8 voor de verkoop en voor de aankoopbegeleiding zelfs een 9,9. Bovendien kies je ook gegarandeerd voor een echte vakman. Zo zijn wij erkend als NVM makelaar en gecertificeerd als NWWI makelaar. Benader ons nu voor een afspraak.

Ondersteuning bij een appartement dat te koop staat

Wil jij jouw appartement in Oss, Heesch, Berghem, Nistelrode, Lith of Geffen verkopen? Of heb je interesse in een woning die wordt aangeboden? Schakel  Huizenier in via 088-1236600, info@huizenier.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Lang staat een appartement niet te koop als je ons inschakelt voor bemiddeling en begeleiding!

Appartement te koop