Leen je minder dan 90% van de marktwaarde ? Vraag dan voor €275,-  een Bureauwaardering aan als Taxatierapport ! Bespaar vele honderden euro's ! App naar 06-1084 4486 voor meer info !

 

Voor een taxatierapport in Berghem

Benader Huizenier Aankoopmakelaardij & Taxaties als u uw huis in Berghem wilt laten taxeren. Laat  Eugene van Casteren, registertaxateur van ons taxatiebureau een taxatierapport voor uw woning opstellen. Wist u dat wij het enige NVM taxatiebureau in Oss en omgeving zijn? Dat maakt van ons dé specialist voor de taxatie van uw woning. Bovendien ontvangt u het rapport van ons al binnen één week. Wanneer mogen wij uw huis taxeren in Berghem?

Een taxatierapport in Berghem € 695,-

De kosten voor een taxatie van een woning

Wilt u weten wat de kosten voor een taxatierapport zijn? Ons taxatiebureau hanteert een prijs van slechts € 645,- voor de taxatie van een huis. Moeten wij naast een taxatierapport ook een meetrapport voor uw woning in Berghem opstellen? Dan betaalt u de kosten hiervoor extra. Let op, de prijs van € 645 voor het taxeren van een huis geldt voor woningen binnen de bebouwde kom, tot een oppervlakte van maximaal 160 m². Benader ons als u uw uiteindelijke kosten wilt weten.

Zo stellen wij in Berghem een taxatierapport op

U dient ons bepaalde informatie aan te leveren, als u wilt dat wij uw huis taxeren. Denk aan het bewijs van eigendom, informatie over het energielabel, tekeningen en dergelijke. Tijdens het taxeren kijken we ook naar de staat van onderhoud van de woning. We beoordelen we complete constructie, we controleren de kwaliteit van de bouwmaterialen en we bestuderen de locatie van de woning. Alle informatie wordt samengevat in een helder doch uitvoerig taxatierapport van uw huis.

Laat ons u voorzien van specifiek advies

Mogen wij niet alleen de taxatie van uw huis verrichten, maar u ook onze diensten in advisering en beleggingen aanbieden? Wij begeleiden u graag in uw project. Behoeft u advies over de herbestemming van onroerend goed? Wilt u inbreidingslocaties herontwikkelen? Overweegt u te beleggen in verhuurd onroerend goed, zoals appartementen? Of wilt u appartementen in Berghem kopen als belegging? Laat ons u voorzien van passend advies, zodat u de juiste keuzes maakt.

Schakel ons in voor de taxatie van uw woning in Berghem

Wilt u dat wij uw huis in Berghem taxeren? Dan beschikt u straks over een duidelijk en compleet taxatierapport. Wenst u meer te weten over de kosten voor een taxatierapport? Of bent u benieuwd hoe ons taxatiebureau de taxatie van een woning volbrengt? Bel naar 06-10844486 of stuur een e-mail naar info@huizenier.nl. Nodig ons taxatiebureau uit in Berghem, zodat wij uw huis kunnen taxeren!

Een taxatierapport in Berghem € 695,-