Leen je minder dan 90% van de marktwaarde ? Vraag dan voor €275,-  een Bureauwaardering aan als Taxatierapport ! Bespaar vele honderden euro's ! App naar 06-1084 4486 voor meer info !

 

Uw specialist voor een taxatierapport in Berlicum

Huizenier Aankoopmakelaardij & Taxaties is uw partner voor een helder taxatierapport van uw woning in Berlicum. Schakel ons in, dan komen wij uw huis taxeren. Belangrijk om te weten, is dat wij het enige NVM taxatiebureau in de ruime omgeving van Oss zijn. Hebben wij de taxatie van uw woning volbracht? Dan sturen wij u al binnen één week het rapport toe. Wanneer mogen wij in Berlicum uw huis komen taxeren?

Een taxatierapport in Berlicum € 695,-

Dit gaat de taxatie van uw woning u kosten

De kosten die wij vragen voor een taxatierapport zijn goed betaalbaar. U betaalt slechts € 645,- voor de taxatie van uw huis.  Let wel, de prijs  voor het taxeren van een huis, geldt bij woningen die binnen de bebouwde kom staan met een oppervlakte tot maximaal 160 m². Naast een taxatierapport kunnen we u ook helpen aan een meetrapport van uw woning in Berlicum. Hier vragen we extra kosten voor. Vraag ons taxatiebureau om inzicht over uw totale kosten.

Laat ons een taxatierapport in Berlicum opstellen

Wilt u dat wij uw huis taxeren? Dan komen we uw woning graag taxeren op locatie. Zo kunnen we onder andere de staat van onderhoud controleren. Hierbij geven we diverse onderdelen een bepaalde waarde. Denk aan de kwaliteit van de bouwmaterialen, de locatie van de woning en de constructie ervan. Ook dient u ons tijdig te voorzien van onder andere de tekeningen, het bewijs van eigendom en informatie over het energielabel. Zodra wij deze informatie binnen hebben, gaan we aan de slag met het taxatierapport van uw huis.

Maak gebruik van onze extra diensten

De taxatie van een huis volbrengen is niet het enige dat we voor u kunnen doen. Zo bieden wij ook diensten aan in advisering en beleggingen. Kunt u wel wat advies gebruiken aangaande het herontwikkelen van inbreidingslocaties? Wilt u begeleid worden in uw project voor de herbestemming van onroerend goed? Of overweegt u appartementen in Berlicum te kopen en verhuren als belegging? Maak een afspraak met ons, dan helpen wij u verder.

Schakel ons in Berlicum in voor de taxatie van uw huis

Heeft u behoefte aan een taxatierapport in Berlicum? Laat ons dan uw woning taxeren. Nodig ons taxatiebureau direct uit, zodat wij een snelle taxatie van uw woning kunnen volbrengen. Wenst u eerst meer informatie over uw kosten voor het taxatierapport? Neem contact met ons taxatiebureau op via 06-10844486 of info@huizenier.nl en laat ons uw huis taxeren in Berlicum.

Een  taxatierapport in Berlicum € 695,-