De juiste woning kopen wordt steeds lastiger!

5 jaar geleden

De woningmarkt is sinds lange tijd weer volop in beweging in de regio Oss, de verkopen lopen goed! De verkoopprijzen zijn prima en de looptijd van de verkochte woningen wordt steeds korter.

Voor de kopers betekent dit, dat nu de markt weer is omgeslagen en er (weer) een verkopersmarkt in plaats van een kopersmarkt ontstaat, dat kopers de keuze uit een kleiner aanbod van woningen hebben en vaak sneller moeten beslissen om een bieding uit te brengen. Dit brengt kopers in een lastige positie en ze weten vaak niet hoe te handelen. Je koopt per slot van rekening niet elke week een woning en je bent als koper vaak niet bekend met biedingen en procedures!

Ter voorkoming dat je met een kluitje in het riet wordt gestuurd en onverantwoorde risico’s gaat lopen als koper is er misschien maar 1 advies, schakel een NVM-aankoopmakelaar in! Die kan je informeren over de omgeving en je de prijzen van vergelijkbare woningen tonen zodat je een verantwoord bod kan uitbrengen, samen met je meekijken naar aanvullende voorwaarden zoals onder andere aanvaardingstermijn van de woning, de termijn bepalen voor de aanvraag van je hypotheek, wat blijft er achter in de woning? Zo zie je maar: er komt veel op je af!

Huizenier heeft de afgelopen jaren onder andere veel starters geholpen aan een nieuwe woning en wordt op Funda maar liefst op een 9.9 gewaardeerd. Hiermee is Huizenier Makelaar verkozen door haar klanten tot beste Aankoopmakelaar. Kom een keer langs, het eerst gesprek met ons is gewoon gratis hoor! Wat is er nu mooier dan je eigen woning te veroveren op de plek waar je graag wilt wonen!