Onze Aankoopmakelaar gaat gratis met je mee bij een tweede bezichtiging !

Bungalow kopen

Interesse in een bungalow?

Overweeg jij een bungalow te kopen in de omgeving van Oss, Heesch, Berghem, Nistelrode, Lith of Geffen? Laat je door Huizenier Makelaardij & Taxaties begeleiden. Wij zorgen dat jij een prima woning kunt kopen tegen lage maandlasten, maar met goede voorwaarden. Maak direct een afspraak met ons vanuit Oss, Nistelrode, Lith, Geffen, Heesch of Berghem via 088-1236600. Dan zorgen wij ervoor dat jij betaalbaar die gewenste bungalow kunt kopen.

Hulp bij de aankoop van een bungalow

De aankoop van een bungalow is een zeer belangrijk moment in je leven. Het gaat immers om een grote financiële investering. Laat je daarom goed begeleiden tijdens dit traject. Onze hypotheekadviseur stelt zich hier graag voor beschikbaar. Alvorens je een woning gaat kopen, bekijkt hij graag eerst wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Zo loop je straks minder op risico op het niet kunnen betalen van je maandlasten. En krijg je een prima aanbod van woningen te zien dat aan al jouw wensen voldoet. Zowel financieel als qua ligging, ruimte en uitstraling. Neem nu direct contact met ons op voor een afspraak.

Let hierop als je een woning gaat kopen

Als je een woning wilt kopen, ben je natuurlijk op zoek naar iets moois met een zo gunstig mogelijke prijs. Besef daarom heel goed dat de makelaar die jou in de woning rondleidt, ingehuurd is door de verkoper. De verkoper, en daarmee de makelaar, zal alles op alles zetten zodat jij de hoogste prijs betaalt voor de bungalow. Geen zorgen,  Huizenier staat jou hierin bij. Wij stappen tussenbeide en zorgen ervoor dat jij een lage prijs betaalt tegen de beste voorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanpak.

Waarom kiezen voor Huizenier?

De Huizenier staat bekend om onder andere de volgende punten:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Hoge waardering op Funda
  • Erkend als NVM makelaardij
  • Gecertificeerd als NWWI makelaar

Passende begeleiding als je een bungalow wilt kopen

Wil jij van het leven genieten vanuit een bungalow in bijvoorbeeld Oss, Heesch, Berghem, Nistelrode, Lith of Geffen? Bekijk wat je zoal via De Huizenier Makelaardij kunt kopen. Bel naar 088-1236600, mail naar info@huizenier.nl of vul ons online contactformulier in. Huizenier Makelaardij staat voor je klaar als je een bungalow wilt kopen.

Bungalow kopen