Leen je minder dan 90% van de marktwaarde ? Vraag dan voor €275,-  een Bureauwaardering aan als Taxatierapport ! Bespaar vele honderden euro's ! App naar 06-1084 4486 voor meer info !

Uw specialist voor een taxatierapport in Den Bosch

Huizenier Aankoopmakelaardij & Taxaties is uw partner als u een taxatierapport voor uw woning in Den Bosch wenst. Onze registertaxateur Eugene van Casteren komt graag uw huis taxeren. Wist u al dat wij het enige NVM taxatiebureau in de ruime omgeving zijn? Laat ons daarom ook de taxatie van uw woning volbrengen. U heeft het gewenste rapport dan binnen één week al in uw bezit. Geef aan ons door wanneer wij in Den Bosch uw huis mogen taxeren.

Een taxatierapport in 's-Hertogenbosch vanaf €275,-

Dit gaat de taxatie van uw woning u kosten

Bent u benieuwd naar de kosten voor een uitgebreid taxatierapport? Voor slechts € 495,- voeren wij een taxatie van uw huis uit. Let wel, de kosten van € 495,- gelden binnen de bebouwde kom, bij woningen met een oppervlakte tot maximaal 160 m². Wenst u na het taxeren van uw huis in Den Bosch niet alleen een taxatierapport maar ook een meetrapport? Den gelden hier extra kosten voor. Laat ons taxatiebureau een overzicht van uw totale kosten opstellen.

Belangrijk als we een taxatierapport in Den Bosch opstellen

Als u ons kiest om uw huis te laten taxeren, dan horen we graag wanneer we uw woning kunnen komen taxeren op locatie. Wij inspecteren de staat van onderhoud van de woning, controleren de kwaliteit van de bouwmaterialen, beoordelen de locatie van de woning en bestuderen de constructie ervan uitvoerig. Vergeet ons ook niet tijdig te voorzien van zaken zoals het bewijs van eigendom, de tekeningen en informatie over het energielabel. Alle informatie voegen we samen in het taxatierapport van uw huis.

Profiteer van onze extra diensten

Wij kunnen veel meer voor u betekenen, dan alleen de taxatie van uw huis volbrengen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor advisering en bij beleggingen. Heeft u behoefte aan advies voor uw project aangaande de herbestemming van onroerend goed? Wenst u geadviseerd te worden in het herontwikkelen van inbreidingslocaties? Of wilt u dat wij u helpen de juiste keuzes te maken in het kopen en verhuren van appartementen in Den Bosch als belegging? Benader ons voor een persoonlijke afspraak.

Laat ons in Den Bosch de taxatie van uw huis volbrengen

Wilt u dat wij een taxatierapport voor u in Den Bosch maken? Is het tijd uw woning te taxeren? De specialisten van ons taxatiebureau volbrengen de taxatie van uw woning uitvoerig doch snel. Wilt u weten welke kosten wij vragen voor het taxatierapport? Benader ons taxatiebureau via 06-10844486 of info@huizenier.nl en nodig ons uit in Den Bosch, zodat wij uw huis kunnen taxeren.

Een taxatierapport in 's-Hertogenbosch vanaf €275,-