Een volledig taxatierapport vanaf €450,- incl. BTW en validatie *

Klik hier voor het aanvragen van een NWWI-taxatierapport.

 

Huizenier hèt  NVM-taxatiebureau voor Noord-Oost Brabant en Zuid Gelderland, een echte specialist dus! Taxatie voor uw hypotheek? Klaar binnen 1 week ! *

Huis of appartement gekocht ? Onze gevalideerde taxaties worden door alle banken en/of geledverstrekkers geaccepteerd!

Huis zelf bouwen en een taxatierapport nodig ?  We zijn daar zeer ervaren in en onze taxatierapporten voldoen aan alle eisen ! 

Beleggingspand taxeren voor Woonfondsverhuurhypotheek ? Huizenier is door Woonfonds voor de regio 's-Hertogenbosch-Oss en omgeving exclusief geselecteerd voor het uitbrengen van een taxatierapport in verhuurde staat.

Huis of appartement kopen of verkopen ? Laat ons taxeren ! Onderbouwd een beslissing nemen over aan- of verkopen van een woning of appartement?  

Echtscheiding-nalatenschap: Ook  een taxatierapport nodig bij bijvoorbeeld echtscheiding of overlijden (i.v.m. successierechten)? Schakel dan onze NVM- registertaxateur in die thuis is in de markt en een gefundeerd rapport uitbrengt.

U kunt uw huis laten taxeren en een taxatierapport laten opstellen voor uw woning in Berghem, Berlicum, Den Bosch, Heesch, Nistelrode, Oss, Rosmalen, Schaijk, Schijndel, Sint-Oedenrode, Uden en Veghel en omstreken. Wij vertellen u graag meer over de kosten voor de taxatie van uw huis en zijn in staat om een betrouwbaar en gevalideerd taxatierapport voor uw woning op te stellen. Schakel direct ons taxatiebureau in en laat uw huis/appartement taxeren!

* bij tijdige aanlevering van de benodigde stukken zoals, tekeningen, bewijs van  eigendom, energielabel, en dergelijke . Prijs geldt voor woningen tot een oppervlakte van maximaal 160 m2 en gelegen binnen de bebouwde kom. Exclusief meetrapport voor uw woning/appartement

Een volledig taxatierapport vanaf €450,- incl. BTW en validatie *