NWWI taxatie deskundig, ervaren en snel uitvoeren?

Nu voor € 450,- incl . BTW en validatie

Taxatie voor je hypotheek ? € 450,- *

Heb je voor je financiering een taxatierapport nodig? Of wil je een huis laten taxeren, om onderbouwd een beslissing te kunnen nemen over aan- of verkopen van de woning?  Deskundigheid en ervaring is hierbij onontbeerlijk.
Huizenier NVM Makelaardij & Taxaties is ruim 20 jaar actief op het gebied van woningmakelaardij en taxaties. Wij zijn je dan ook graag van dienst, om de taxatieopdracht uit te voeren.

NWWI-taxaties Heb je voor het sluiten van een hypotheek een NWWI-taxatierapport nodig? Wij zijn door het NWWI gecertificeerd om deze taxatie uit te voeren.

Echtscheiding-overlijden: Ook heb je een betrouwbaar taxatierapport nodig bij bijvoorbeeld echtscheiding of overlijden (i.v.m. successierechten) Schakel dan onze NVM -registertaxateur in die thuis is in de markt en een gefundeerd rapport uitbrengt.

Vraag nu een taxatie aan via ons contactformulier, en wij maken op korte termijn een afspraak! Of klik hier voor het aanvragen van een NWWI taxatierapport. 

* bij tijdige aanlevering van de benodigde stukken zoals, tekeningen, bewijs van  eigendom, energielabel, en dergelijke . Prijs geldt voor woningen tot een oppervlakte van maximaal 160 m2 en gelegen binnen de bebouwde kom. Exclusief meetrapport voor uw woning/appartement

 

Taxatie voor je hypotheek ?  € 450,- *