Taxatie voor je hypotheek ? € 450,- * inclusief NWWI validatie

Heb je voor je financiering een taxatierapport nodig? Of wil je een huis laten taxeren, om onderbouwd een beslissing te kunnen nemen over aan- of verkopen van de woning?  Deskundigheid en ervaring is hierbij onontbeerlijk.
Huizenier NVM Makelaardij & Taxaties is ruim 20 jaar actief op het gebied van woningmakelaardij en taxaties. Wij zijn je dan ook graag van dienst, om de taxatieopdracht uit te voeren.

NWWI-taxaties Heb je voor het sluiten van een hypotheek een NWWI-taxatierapport nodig? Wij zijn door het NWWI gecertificeerd om deze taxatie uit te voeren.

Echtscheiding-overlijden: Ook heb je een betrouwbaar taxatierapport nodig bij bijvoorbeeld echtscheiding of overlijden (i.v.m. successierechten) Schakel dan onze NVM -registertaxateur in die thuis is in de markt en een gefundeerd rapport uitbrengt.

Vraag nu een taxatie aan ! klik hier voor het aanvragen van een NWWI taxatierapport. 

* bij tijdige aanlevering van de benodigde stukken zoals, tekeningen, bewijs van  eigendom, energielabel, en dergelijke . Prijs geldt voor woningen tot een oppervlakte van maximaal 160 m2 en gelegen binnen de bebouwde kom. Exclusief meetrapport voor uw woning/appartement

 

Taxatie voor je hypotheek ?  € 450,- * inclusief NWWI validatie