Leen je minder dan 90% van de marktwaarde ? Vraag dan voor €275,-  een Bureauwaardering aan als Taxatierapport ! Bespaar vele honderden euro's ! App naar 06-1084 4486 voor meer info !

Laat uw huis taxeren in Heesch

Bent u van plan een huis te laten taxeren in Heesch? Huizenier Aankoopmakelaardij & Taxaties is uw professionele taxatiebureau. Onze registertaxateur Eugene van Casteren voert graag de taxatie van uw woning uit. Laat ons de marktwaarde van uw woning bepalen en u een gedegen advies geven. Wij stellen na de taxatie van uw woning een uitgebreid taxatierapport van uw huis op. Zo heeft u alles klaar voor een eventuele hypotheek. Wat kunnen wij voor u betekenen in Heesch?

Een taxatierapport in Heesch vanaf € 275,-

Wanneer is een taxatie van uw huis in Heesch nodig?

Wilt u de financiering van uw huis op orde hebben? Meestal wordt een taxatiebureau om deze reden ingezet. Als u wilt weten wat de waarde van uw huis is, kunt u het beste een taxatiebureau in de arm nemen en deze uw huis in Heesch laten taxeren. Zo weet u precies voor welke waarde u uw huis kunt verkopen.

Taxatie van uw huis in Heesch

Bij de taxatie van uw huis bepalen wij nauwkeurig de waarde van uw woning. Wat is de staat van onderhoud van uw woning? Ook de gehele constructie van uw woning, de inhoud en oppervlakte hiervan en de kwaliteit bouwmaterialen zullen bekeken worden. Tevens bekijken wij de ligging van de woning en de omgeving. Welke voorzieningen biedt de omgeving? Uw eventuele getroffen energiebesparingen komen aan bod, de mate van uw huisisolatie, evenals het type huis dat u bezit. Al deze informatie wordt vastgelegd in een uitgebreid taxatierapport van uw huis in Heesch.

Laat ons u tevens adviseren

Ook voor gedegen advies kunt u vanuit Heesch bij ons terecht wanneer wij uw huis taxeren. Wij kunnen advies geven over de realisatie van een (tijdelijke) mantelzorgwoning, beleggingsadviezen omtrent onroerend goed geven, evenals advies over de herbestemming hiervan en wij voorzien in advies over de herontwikkeling van inbreidingslocaties. Wenst u begeleiding bij het wijzigen van de bestemming van bedrijfsmatig/agrarisch naar wonen? Ook daarin kunnen wij u volop adviseren.

Dit zijn de kosten voor de taxatie van uw huis

Wij kunnen u een scherpe prijs aanbieden indien u uw huis door ons laat taxeren. U betaalt slechts € 495,- voor de taxatie van uw huis. Exclusief NWWI validatie. Wist u dat wij de taxatie van uw woning al binnen 1 week rond kunnen hebben? Neem snel contact op!

Benader ons vandaag nog

Wilt u een taxatierapport ontvangen voor uw hypotheek? Laat ons dan uw huis taxeren. Handig om te weten is dat wij enkel op afspraak werken. Neem vandaag nog contact met ons op. Bel ons via 06-10844486 of stuur een mail naar info@huizenier.nl. Ons taxatiebureau hoopt u in Heesch gauw van dienst te kunnen zijn!

Een taxatierapport in Heesch vanaf € 275,-