Onze Aankoopmakelaar gaat ( op proef) gratis mee, bij je tweede bezichtiging van je nieuwe huis ! 

Regel jouw aankoop voor € 1.750,- 

Huis kopen

Een huis kopen met Huizenier Makelaardij

Wil je een huis kopen in de omgeving van Oss, Lith of Nistelrode? Huizenier Makelaardij wil je graag helpen. De Huizenier heeft al meer dan 20 jaar ervaring met de aan- en verkoop van huizen. Wij geven je de gewenste begeleiding gedurende het hele proces. Heb je behoefte aan meer informatie over onze diensten of onze aanpak? Lees dan verder of maak direct een afspraak vanuit Oss, Nistelrode, Lith, Geffen, Heesch of Berghem via 088-1236600. Wij bieden je graag de hulp die je nodig hebt, wanneer je een huis wilt kopen.

Hulp van de hypotheekadviseur bij de aankoop van een huis

De aankoop van een huis is een belangrijk moment in je leven. Aangezien het een zeer grote financiële investering is, is het verstandig dat je je goed voorbereidt. Dit maakt het eenvoudiger om de juiste beslissingen te nemen bij de aanschaf. Voordat je overgaat tot het kopen van een woning, moet je op de hoogte zijn van je financiële mogelijkheden. Hiervoor kun je een afspraak maken met onze Huizenier hypotheekadviseur. Met de hulp van zijn advies kun je eventuele teleurstellingen voorkomen. Heb je ook behoefte aan advies en begeleiding van onze hypotheekadviseur? Neem dan direct contact met ons op.

Waar je op moet letten wanneer je een woning gaat kopen

Wanneer je een woning wilt kopen, betaal je het liefst een zo gunstig mogelijke prijs. Het is daarom belangrijk dat je in de gaten houdt dat de makelaar die je de woning rondleidt, ingehuurd is door de verkoper. Deze makelaar zal proberen de hoogste prijs voor de verkoper uit de markt te halen. De Huizenier kan je dan helpen. Wij willen namelijk de beste koopprijs voor je regelen tegen de beste voorwaarden. Wens je ook de hulp van de Huizenier bij de aankoop van huis? Maak dan snel een afspraak met een van onze makelaars.

Woning kopen? Neem contact met ons op

Wens je ook de beste hulp wanneer je een woning gaat kopen? Of wil je begeleiding wanneer je je huis wilt verkopen? Bij Huizenier Makelaardij ben je aan het juiste adres. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 088-1236600. Mailen kun je doen via het e-mailadres info@huizenier.nl. Tevens is het mogelijk om het online contactformulier op onze website in te vullen. Huizenier Makelaardij staat graag voor je klaar, wanneer je een huis wilt kopen.

Huis kopen