Leen je minder dan 90% van de marktwaarde ? Vraag dan voor €275,-  een Bureauwaardering aan als Taxatierapport ! Bespaar vele honderden euro's ! App naar 06-1084 4486 voor meer info !

Schakel ons taxatiebureau in

Zoekt u een taxatiebureau, omdat u uw huis wilt laten taxeren? Nodig Eugene van Casteren van Huizenier Taxatie & Makelaardij uit voor de taxatie van uw woning. Wij zijn het enige NVM taxatiebureau van Oss en de ruime omgeving. Dit maakt van ons dé specialist op het gebied van taxeren. Laat u ons de taxatie van uw woning uitvoeren? Dan hebben wij deze al binnen één week voor u voltooid. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres als u uw huis wilt laten taxeren.

Een taxatierapport vanaf € 275,- incl. BTW

Klik hier voor het aanvragen van een NWWI-taxatierapport.

Kom meer te weten over de taxatie van een woning

Uw huis laten taxeren is verstandig als u de marktwaarde van uw woning wilt weten. Dit kan in meerdere situaties nodig zijn. Wilt u uw huis verkopen? Wenst u een nieuw huis te kopen? Wilt u compleet onderbouwd een beslissing nemen over het aan- of verkopen van een appartement? Of is er onverhoopt sprake van bijvoorbeeld echtscheiding of overlijden? Ook dan is het verstandig een taxatie op het huis te laten uitvoeren. Wij komen graag de woning voor u taxeren met als resultaat een helder doch beknopt taxatierapport.

Dit zijn de voordelen van ons taxatiebureau

Ons inschakelen voor de taxatie van uw huis biedt u vele voordelen. Ten eerste zijn wij in de verre omtrek het enige NVM taxatiebureau. Dit geeft aan dat wij uw woning laten taxeren door een volledig opgeleide, betrouwbare en vakkundige NVM registertaxateur. Deze specialist weet alles van de actuele markt en levert een gefundeerd rapport over uw woning op. Een tweede voordeel van ons label als NVM taxatiebureau is dat al onze taxateurs periodiek educatie ondergaan. Zo bent u ervan verzekerd dat de kennis actueel blijft en de kwaliteit gewaarborgd.

Als u ons uw huis laat taxeren

Wilt u dat ons taxatiebureau uw woning gaat taxeren? Dan ontvangen wij graag tijdig specifieke informatie van u over uw huis. We hebben het dan over het bewijs van eigendom, tekeningen en extra informatie over bijvoorbeeld het energielabel. Daarnaast controleren wij zelf bepaalde zaken, om hier een waarde aan te geven. Denk aan de kwaliteit van de bouwmaterialen, de staat van het onderhoud, de algehele constructie ervan en de locatie van uw woning. In het taxatierapport staan al onze bevindingen duidelijk bij elkaar.

Laat ons uw woning taxeren

Wilt u dat wij een uitvoerige taxatie van uw woning uitvoeren? Bel dan naar ons taxatiebureau via telefoonnummer 06-10844486 of stuur een e-mail naar info@huizenier.nl. Wij voeren graag de taxatie van uw woning uit.

Een  taxatierapport vanaf € 275,- incl. BTW