Huis te koop

Je huis te koop aanbieden in de omgeving van Oss

Heb je behoefte aan begeleiding wanneer je je huis te koop zet in de omgeving van Oss, Heesch of Berghem? Huizenier Makelaardij wil je graag helpen. Als NVM makelaar hebben wij al ruim 20 ervaring met de aan- en verkoop van huizen. Wij zorgen ervoor dat je uitstekende begeleiding krijgt gedurende het hele proces. Wil je meer te weten komen over onze aanpak? Lees verder of neem direct contact met ons op vanuit Oss, Nistelrode, Lith, Geffen, Heesch of Berghem via 088-1236600. Wij staan voor je klaar, wanneer je je huis te koop stelt.

Je woning zelf te koop aanbieden

Wil je de verkoop van je huis niet uit handen geven? Bij Huizenier Makelaardij is het mogelijk om je woning zelf te koop aan te bieden. Je kiest dan voor het Huizenier Internetpakket. Wanneer je kiest voor deze dienst, verkoop je zelf je huis, maar staat je woning toch uitgebreid op Funda en onze eigen website. Wij zorgen voor een duidelijke en mooie presentatie met foto’s. Wij zetten op een rij wat je zelf nog moet doen:

  • Foto’s maken
  • Lijst van Zaken invullen
  • Bezichtigen met kandidaten
  • NVM vragenlijst invullen
  • Aanbiedingstekst schrijven

Verkoop je huis met onze full-service

Naast de zelf verkoop, bieden wij ook een zogenoemde full-service. Wanneer je kiest voor onze full-service, zorgen wij voor een verkoopstappenplan. Tevens stellen wij een rapport op met een objectieve prijsanalyse. Gedurende het proces zoeken we voor je uit wat je huis waard is en vinden we de manier om je woning zo goed mogelijk te verkopen. Wil je meer te weten komen over onze full-service dienst? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende en korte toelichting over onze unieke werkwijze.

Meer dan 20 ervaring als makelaar

Bij Huizenier Makelaardij ben je in goede handen wanneer je je woning te koop zet. Wij hebben namelijk al ruim 20 jaar ervaring als NVM makelaar. Onze verkopers waarderen ons ook zeer hoog op Funda. Voor de verkoop scoorden we een 8,8 en voor de aankoopbegeleiding behaalden we zelfs een 9,9. Bij ons kun je dus rekenen op het beste resultaat, wanneer je je woning te koop zet.

Bel of mail om je huis te verkopen via De Huizenier

Wil je je woning te koop zetten en heb je behoefte aan professionele begeleiding? Neem dan contact op met Huizenier Makelaardij via 088-1236600. Mailen kun je doen naar info@huizenier.nl of je vult het online contactformulier in op onze website. Wij staan graag voor je klaar, wanneer je je huis te koop zet.

Huis te koop