Je huis zelf verkopen nu € 695,- incl BTW !

Kosten makelaar

Schakel de hulp in van een ervaren makelaar

Wil jij weten wat in Oss, Heesch, Berghem, Nistelrode, Lith of Geffen de kosten voor een makelaar zijn? Wij verlenen onze diensten voor lage kosten en helpen jou aan lage maandlasten. Neem vanuit Oss, Nistelrode, Lith, Geffen, Heesch of Berghem contact op met De Huizenier Makelaardij door te bellen naar 088-1236600. Dan vertellen wij je meer over de diensten, werkwijze en kosten van onze makelaar.

Een huis kopen hoeft je niet veel te kosten

Wanneer je een huis wilt kopen, is het verstandig eerst je financiële mogelijkheden met ons door te spreken. Hierdoor kunnen wij jou de juiste begeleiding bieden. De aankoop van een huis is een zeer belangrijk moment in je leven. Je wilt niet het risico lopen dat je, als jouw situatie bijvoorbeeld verandert, je niet meer kunt voldoen aan je maandlasten. Laat onze makelaar er daarom voor zorgen dat je de beste koopprijs krijgt tegen de beste voorwaarden. Neem direct contact met ons op.

Begeleiding van onze makelaar bij de verkoop van je huis

Wil jij juist je huis verkopen? Ook dan ben je bij onze makelaar aan het juiste adres. Wij bieden je twee manieren aan om je huis te verkopen. Kies voor zelf verkopen of full-service verkopen. Wil je je huis zelf verkopen? Dan helpen wij jou bij het openbaar maken van een professionele presentatie, in de vorm van foto’s die je zelf hebt gemaakt. Kies je voor full-service verkopen? Dan bieden wij jou een verkoopstappenplan, inclusief een rapport met een objectieve prijsanalyse. Benader ons vandaag nog voor meer informatie over onze diensten.

Zo hou je de kosten laag

Je wilt natuurlijk nooit teveel betalen. Kies daarom voor De Huizenier. Omdat wij al 20 jaar ervaring hebben, erkend zijn als NVM Makelaar en zeer goed beoordeeld worden op zowel Funda als Independer, weet je zeker dat je met een echte vakman te maken hebt. Een zeer verstandige investering dus! Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat jij straks een huis kunt kopen tegen lage kosten, maar met de beste voorwaarden. Kortom, maak direct een afspraak!

Benieuwd naar de kosten voor onze makelaar?

Wil jij meer weten over de diensten van onze makelaar? Straks niet te veel kosten betalen voor jouw nieuwe woning? Of optimaal begeleid worden als je je huis wilt verkopen? Schakel dan De Huizenier in via 088-1236600, info@huizenier.nl of vul ons online contactformulier in. Het laag houden van jouw kosten kan onze makelaar in de regio van Oss, Heesch, Berghem, Nistelrode, Lith of Geffen als geen ander!

Kosten makelaar