Bent u op zoek naar een taxatiebureau dat schappelijke kosten voor de taxatie van uw woning biedt? Denk dan eens aan Huizenier Taxatie & Makelaardij. Ons taxatiebureau is in de omgeving de enige met een NVM accreditatie die ook nog eens scherpe prijzen biedt. Wij hebben de kosten voor de taxatie van uw huis bewust schappelijk gehouden, aangezien wij ook begrijpen dat u niet zomaar een huis laat taxeren. Veelal is er sprake van een echtscheiding of overlijden. Uiteraard wilt u dan het minst mogelijk uitgeven. Bent u benieuwd naar onze taxatierapport kosten? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Een taxatierapport voor uw hypotheek € 695,-

Klik hier voor het aanvragen van een NWWI-taxatierapport.

 

Een duidelijk taxatierapport met lage kosten

Indien u benieuwd bent naar de marktwaarde van uw huis, kan een uitgebreide taxatie een uitkomst bieden. In het geval van een overlijden, echtscheiding of een andere reden waarbij u uw huis wilt verkopen of een nieuw huis wenst te kopen, zijn onze lage kosten voor de taxatie van uw huis zeer aantrekkelijk. Wanneer wij uw woning komen taxeren, zullen wij verschillende punten aan uw huis grondig bestuderen. Al deze punten vatten wij samen in een uitgebreid taxatierapport waar weinig kosten aan verbonden zijn.

Naast lage taxatierapport kosten nog veel meer voordelen

Wanneer u ervoor kiest te profiteren van onze lage kosten voor de taxatie van uw huis, bieden wij u nog veel meer voordelen. Wij zijn het enige NVM geregistreerde taxatiebureau in de omgeving, wat betekent dat u profiteert van kwaliteit, betrouwbaarheid en een vakkundige afhandeling. Alle informatie omtrent uw woning vatten wij samen in een gedegen taxatierapport dat u de minste kosten oplevert. Een scherpe prijs betekent echter geen vermindering van kwaliteit. Deze blijft bij ons goed gewaarborgd door onze uitgebreide certificering.

Informatie voor de taxatie van uw huis

Indien u gebruik maakt van onze lage taxatierapport kosten, behoeven wij bepaalde informatie over uw huis. Denk aan het type woning, de ligging, uw energielabel, enzovoort. Wij controleren diverse aspecten van uw woning en noteren deze in het taxatierapport dat u nadien van ons zult ontvangen. Hoe is de staat van onderhoud? Hoe zit de constructie in elkaar? Ook deze punten zullen nader geïnspecteerd worden. Wilt u vandaag nog profiteren van onze schappelijke kosten voor de transactie van uw huis? Laat ons dan vandaag nog uw woning taxeren!

Ja, ik wil vandaag nog profiteren van schappelijke kosten

Wenst u vandaag nog te profiteren van onze lage taxatierapport kosten? Neem dan snel contact op met ons taxatiebureau via 06-10844486 of stuur een e-mail naar info@huizenier.nl. Ontdek vandaag nog onze lage kosten voor de taxatie van uw huis!

Een  taxatierapport voor uw hypotheek € 695,-