Zoek je een ervaren NVM Makelaar ?

Makelaar Oss en omstreken

Hulp van een ervaren makelaar

Woon je in de omgeving van Oss, Heesch of Berghem en wens je de hulp van ervaren makelaar? Benader dan Huizenier Makelaardij. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij je wanneer je je huis wilt verkopen of wanneer je juist op zoek bent naar een nieuw huis. Onze verkopers waarderen ons in ieder geval zeer hoog. Wil je meer te weten komen over onze diensten als makelaarskantoor? Lees dan verder of maak direct een afspraak met onze makelaar door vanuit Oss, Nistelrode, Lith, Geffen, Heesch of Berghem te bellen naar 088-1236600.

Een huis kopen met behulp van onze makelaar

Wil je een huis gaan kopen in de omgeving van Oss, Heesch of Berghem? Huizenier Makelaardij wil je graag helpen. Een woning kopen is een heel spannend moment in je leven. Omdat het een zeer grote financiële investering is, is deskundige begeleiding heel belangrijk. Wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Onze Huizenier hypotheekadviseur geeft advies. Huizenier zorgt er bij de aankoop van een huis voor dat je de beste koopprijs krijgt tegen de beste voorwaarden. Neem snel contact met ons op, wanneer je ook begeleiding wenst bij de aankoop van een huis.

Uw huis verkopen

Naast de aankoop van een huis, kun je onze makelaar ook inschakelen wanneer je je huis wilt verkopen. Je hebt bij Huizenier Makelaardij de keuze uit twee soorten diensten: full-service verkopen of zelf verkopen. Wanneer je je huis zelf wilt verkopen, kun je bij De Huizenier terecht voor een uitgebreide presentatie met veel foto’s op onze eigen website en op Funda. Kies je voor full-service verkopen? Dan zorgt de Huizenier voor een verkoopstappenplan inclusief een rapport met een objectieve prijsanalyse.

Het makelaarskantoor voor het beste resultaat

Met meer dan 20 jaar ervaring als NVM makelaar is Huizenier Makelaardij een zeer ervaren makelaarskantoor. Dit zie je terug in de waardering van onze verkopers op Funda. Wij worden met een 8,8 voor de verkoop en een 9,9 voor de aankoopbegeleiding het hoogste gewaardeerd van alle makelaars. Dit uitstekende resultaat komt mede door onze presentatie. Alle moderne communicatiemiddelen worden door ons ingezet. Zo maken wij gebruik van Funda, Facebook, Twitter en Instagram.

Neem contact op met onze makelaar in Oss

Heb jij ook behoefte aan onze hulp als makelaar? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via 088-1236600. Mailen kan naar info@huizenier.nl of je vult het online contactformulier in op onze website. Wij staan als makelaar graag voor je klaar in de omgeving van Oss of Heesch.

Makelaar Oss en omstreken