Leen je minder dan 90% van de marktwaarde ? Vraag dan voor €275,-  een Bureauwaardering aan als Taxatierapport ! Bespaar vele honderden euro's ! App naar 06-1084 4486 voor meer info !

Voor een taxatierapport in Nistelrode

Wilt u uw huis in Nistelrode laten taxeren? Bel dan Huizenier Huizenier Aankoopmakelaardij & Taxaties. Eugene van Casteren van ons taxatiebureau maakt graag een taxatierapport voor uw woning. Omdat wij het enige NVM taxatiebureau in Oss en omgeving zijn, weet u zeker met een echte specialist te maken te hebben. Bovendien hebben wij de taxatie van uw woning al binnen één week voltooid. Kortom, laat ons uw huis taxeren in Nistelrode.

Een taxatierapport in Nistelrode vanaf €275,-

Dit zijn de kosten voor een taxatie van een woning

Bent u benieuwd naar de kosten voor een taxatierapport? Bij ons taxatiebureau betaalt u slechts € 495,- voor de taxatie van uw huis. Deze kosten zijn exclusief de NWWI validatie. Houd er rekening mee dat deze prijs geldt voor woningen tot een oppervlakte van maximaal 160 m². Ook gelden deze kosten voor woningen binnen de bebouwde kom. Wenst u naast een taxatierapport voor uw woning in Nistelrode ook een meetrapport? Dan komen de kosten daarvoor nog bovenop de € 495,- voor het taxeren van uw huis.

Zo stellen wij een taxatierapport op in Nistelrode

Als u wilt dat wij uw huis taxeren, dan hebben we bepaalde informatie van u nodig. Zo is het belangrijk dat wij tijdig het bewijs van eigendom, tekeningen, informatie over het energielabel en dergelijke aangeleverd krijgen. Ook kijken we tijdens het taxeren naar de staat van onderhoud van de woning. We bekijken grondig de gehele constructie ervan, we bestuderen de kwaliteit van de bouwmaterialen en we beoordelen de locatie van de woning. Al deze informatie brengen we samen in een uitgebreid taxatierapport van uw huis.

Maak gebruik van ons specifieke advies

Wilt u ons niet alleen inschakelen voor de taxatie van uw huis, maar ook voor advisering en beleggingen? Wij helpen u graag de beste keuzes te maken. Zo kunnen wij u adviseren over de herbestemming van onroerend goed, over de herontwikkeling van bijvoorbeeld inbreidingslocaties en over het beleggen in verhuurd onroerend goed, zoals appartementen in Nistelrode. Ook als u appartementen wilt kopen als belegging, helpen wij u graag op weg.

Schakel ons in voor de taxatie van uw woning in Nistelrode

Laat ons huis in Nistelrode taxeren, als u behoefte heeft aan een helder en compleet taxatierapport. Bent u benieuwd naar de kosten voor een taxatierapport? Of wilt u weten hoe ons taxatiebureau de taxatie van een woning precies uitvoert? Bel dan naar 06-10844486 of stuur een e-mail naar info@huizenier.nl. Ons taxatiebureau komt graag naar Nistelrode om uw huis te taxeren.

Een  taxatierapport in Nistelrode vanaf €275,-