Schakel de hulp in van een ervaren NVM makelaar !

NVM makelaar

Schakel de hulp in van een ervaren NVM makelaar

Ben je in Oss, Heesch of Berghem op zoek naar een ervaren NVM makelaar? Bij Huizenier Makelaardij ben je aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het verkopen van huizen. Daarnaast weten wij je ook zeer goed te begeleiden bij de aankoop van een huis. Wens je meer informatie over onze diensten? Neem dan vanuit Oss, Nistelrode, Lith, Geffen, Heesch of Berghem contact met ons op door te bellen naar 088-1236600.

Een huis kopen met hulp van onze NVM makelaar

Wanneer je een huis wilt gaan kopen in de buurt van Oss, Heesch of Berghem, is Huizenier Makelaardij je partner. Goede en deskundige begeleiding bij de aankoop van een huis is zeer belangrijk, omdat het een zeer grote financiële investering is. Wil je ontdekken wat je financiële mogelijkheden zijn? Raadpleeg dan onze Huizenier hypotheekadviseur. Wij zorgen ervoor dat je de beste koopprijs krijgt tegen de beste voorwaarden. Wens je ook onze professionele begeleiding? Neem dan contact met ons op.

Begeleiding bij de verkoop van je huis

Ook wanneer je je huis wilt verkopen, zit je bij Huizenier Makelaardij goed. Je hebt bij ons de keuze uit twee soorten diensten: zelf verkopen of full-service verkopen. Indien je je huis zelf wilt verkopen, helpt Huizenier Makelaardij bij de presentatie. Wij plaatsen je huis met veel foto’s op onze eigen website en Funda. Bij de full-service dienst, zorgt de Huizenier voor een verkoopstappenplan inclusief een rapport met een objectieve prijsanalyse. Neem direct contact met ons op, wanneer je meer informatie wenst over een van deze diensten.

De beste NVM makelaar in de omgeving van Oss

Als NVM makelaar zijn wij al ruim 20 jaar actief. NVM staat voor de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM). Het NVM is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Onze diensten als NVM makelaar worden door onze verkopers op Funda zeer hoog gewaardeerd. Met een 8,8 voor de verkoop en een 9,9 voor de aankoopbegeleiding worden wij het hoogste gewaardeerd van alle makelaars. Je kunt dus een uitstekend resultaat verwachten van onze hulp en begeleiding bij de aan- of verkoop van een huis.

Bel of mail onze NVM makelaar

Wens je ook onze hulp als NVM makelaar? Je kunt ons telefonisch bereiken via 088-1236600. Mailen kun je doen naar info@huizenier.nl of je vult het online contactformulier in op onze website. Wij willen je als NVM makelaar graag helpen in de omgeving van Oss of Heesch.

NVM makelaar