Leen je minder dan 90% van de marktwaarde ? Vraag dan voor €275,-  een Bureauwaardering aan als Taxatierapport ! Bespaar vele honderden euro's ! App naar 06-1084 4486 voor meer info !

Een huis laten taxeren in Oss?

Wenst u een huis te laten taxeren in Oss? Een taxatiebureau biedt u dan uitkomst. Onze registertaxateur Eugene van Casteren van Huizenier Aankoopmakelaardij & Taxaties is uw professional voor het verrichten van de taxatie van uw woning. Zo stellen wij eenvoudig vast wat de marktwaarde van uw woning is. Op basis hiervan kunnen wij u ook van een gedegen advies voorzien. Na de taxatie van uw woning ontvangt u van ons een uitgebreid taxatierapport van uw woning. Laat ons vandaag nog uw woning taxeren in Oss.

Een taxatierapport in Oss vanaf € 275,-

Wanneer een taxatie van uw woning laten verrichten?

Een taxatiebureau wordt meestal ingeschakeld wanneer de financiering van een huis geregeld moet worden. Wilt u weten hoeveel uw huis waard is? Dan is het slim om uw huis in Oss te laten taxeren voor u deze in de verkoop zet.

Diensten Huizenier in Oss

Wanneer wij de taxatie van uw woning in Oss verrichten, gaan wij uiterst nauwkeurig te werk. Bij het bepalen van de waarde van uw woning, houden wij rekening met verschillende zaken. Zo kijken wij onder andere naar de staat van het onderhoud van uw woning. Is uw woning nog goed onderhouden of moeten hier nog veel werkzaamheden aan verricht worden? We bekijken de inhoud en oppervlakte van uw woning, de gehele constructie en de kwaliteit bouwmaterialen, maar ook de ligging van uw woning en de omgeving met haar voorzieningen. Heeft u energiebesparingen aan uw woning getroffen? Tot hoeverre is uw huis geïsoleerd? En wat voor type huis heeft u? Onze taxateur zal u allerlei aanvullende gegevens vragen omtrent uw woning en deze vastleggen in het taxatierapport van uw huis in Oss.

Ook uw adres voor gedegen advies

Wist u dat wanneer u uw huis in Oss door ons laat taxeren, u bij ons ook terecht kunt voor advies omtrent wonen? Zo adviseren wij onder andere bij de realisatie van een (tijdelijke) mantelzorgwoning, geven wij beleggingsadviezen (onroerend goed), adviseren wij over de herbestemming van onroerend goed en de herontwikkeling van inbreidingslocaties. Ook bieden wij begeleiding bij het wijzigen van de bestemming van bedrijfsmatig/agrarisch naar wonen.

Kosten voor de taxatie van uw woning

Profiteer van een scherpe prijs indien u uw huis laat taxeren. De kosten voor de taxatie van uw huis bedragen € 495,-. Dit is exclusief NWWI validatie. Bent u op zoek naar een taxatie voor uw hypotheek? Dan is deze al binnen 1 week klaar!

Contact opnemen

Wenst u uw huis te laten taxeren door Huizenier en een uitgebreid taxatierapport van uw woning te ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij werken enkel op afspraak. Benader ons via 06-10844486 of stuur een mail naar info@huizenier.nl

Een taxatierapport in Oss vanaf € 275,-