Huizenier Makelaardij & Taxaties verzorgt graag het taxatierapport voor uw huis in Rosmalen. Huizenier is het enige NVM geaccrediteerde taxatiebureau in de omgeving. Laat ons uw huis taxeren en een uitgebreid taxatierapport van uw woning opstellen. Lees verder voor meer informatie over onze werkwijze in Rosmalen, of neem direct contact op!

Een taxatierapport voor uw hypotheek in Rosmalen € 695,-

Werkwijze bij uw taxatierapport in Rosmalen

Indien u ervoor kiest uw huis door ons te laten taxeren, maken wij een uitgebreid taxatierapport van uw huis aan de hand van de volgende zaken. We bestuderen de onderhoudsstaat van de woning, de constructie, inhoud en oppervlakte van het pand. Welke bouwmaterialen zijn gebruikt? Ook de ligging, omgeving en voorzieningen van de woning worden bekeken, evenals het type huis. Heeft u bepaalde energiebesparingen verricht? Uw woning laten isoleren? Dit alles leggen wij vast in het taxatierapport van uw huis in Rosmalen.

Aantrekkelijke prijs voor de taxatie van uw woning

De kosten voor de taxatie van uw woning zijn zeker schappelijk te noemen. Wij vragen een aantrekkelijk bedrag van € 645- voor de taxatie van uw huis. Dit is inclusief NWWI validatie en alle kosten.. Nadien ontvangt u een uitgebreid taxatierapport van uw huis, zodat u deze ook aan de hypotheek kunt overhandigen. Laat u ons het taxatierapport van uw woning in Rosmalen verzorgen? Maak direct een afspraak met onze adviseur!

Een specifiek advies omtrent wonen nodig?

Wij kunnen niet alleen uw huis taxeren, maar u ook voorzien van een uitgebreid advies omtrent wonen. Laat ons u van advies voorzien omtrent uw beleggingen. Wilt u advies omtrent de herbestemming van onroerend goed? Of wenst u advies over de herontwikkeling van inbreidingslocaties? Ook hierin kunnen wij u van een gedegen advies voorzien. Zet ons vandaag nog in vanuit Rosmalen indien u advies omtrent wonen en beleggen wenst te ontvangen.

Schakel ons in Rosmalen in voor de taxatie van uw woning

Wenst u uw woning te laten taxeren? Laat ons dan het taxatierapport van uw huis opstellen en u indien gewenst adviseren. Wilt u direct een afspraak maken voor de taxatie van uw woning? Of wenst u meer informatie omtrent de kosten voor de taxatie van uw huis? Bel 06-10844486 of stuur een e-mail naar info@huizenier.nl. Bij ons bent u op de juiste plek wanneer u uw huis in Rosmalen wilt laten taxeren!

Een taxatierapport  voor uw hypotheek in Rosmalen € 695,-