Leen je minder dan 90% van de marktwaarde ? Vraag dan voor €275,-  een Bureauwaardering aan als Taxatierapport ! Bespaar vele honderden euro's ! App naar 06-1084 4486 voor meer info !

 

Uw partner voor een taxatierapport in Schaijk

Eugene van Casteren van Huizenier Aankoopmakelaardij & Taxaties komt graag uw huis in Schaijk taxeren. Laat ons taxatiebureau een helder taxatierapport opstellen voor uw woning. Als wij de taxatie van uw woning mogen verrichten, ontvangt u het complete rapport al binnen één week van ons. Ook niet geheel onbelangrijk is dat wij in Oss en omgeving het enige NVM taxatiebureau zijn. Kortom, schakel deze specialist direct in om uw huis te taxeren in Schaijk.

Een taxatierapport in Schaijk vanaf €275,-

De kosten voor een taxatie van een woning

Onze kosten voor een taxatierapport zijn zeer schappelijk. Zo vraagt ons taxatiebureau slechts € 450,- voor de taxatie van uw huis. De NWWI validatie is in deze kosten opgenomen. Het taxeren van een huis kost € 450,- als het gaat om een woning binnen de bebouwde kom en tot een oppervlakte van maximaal 160 m². Wenst u naast een taxatierapport ook een meetrapport van uw woning in Schaijk te ontvangen? Deze kosten zijn niet in de prijs inbegrepen. Vraag ons naar uw uiteindelijke kosten.

Zo stellen wij een taxatierapport in Schaijk op

Wij hebben specifieke informatie nodig, als u ons uw huis laat taxeren. Zo willen wij onder andere graag de tekeningen, het bewijs van eigendom en informatie over het energielabel ontvangen. De staat van onderhoud van de woning nemen we onder de loep tijdens het taxeren. Verschillende punten komen aan bod, zoals de complete constructie, de kwaliteit van de bouwmaterialen en de locatie van de woning. Al onze constateringen vatten we samen in een helder en compleet taxatierapport van uw huis.

Vraag ons om specifiek advies

Heeft u andere taken voor ons klaarliggen naast de taxatie van uw huis? Maak dan gebruik van onze diensten in advisering en beleggingen. Wenst u begeleid te worden in het herontwikkelen van inbreidingslocaties? Wilt u advies ontvangen over de herbestemming van onroerend goed? Of wilt u appartementen in Schaijk kopen en verhuren als belegging? Wij zijn uw partner op het gebied van onroerend goed. Wij voorzien u graag van het juiste advies, zodat u straks precies de juiste keuzes maakt voor uw project.

Schakel ons in Schaijk in voor de taxatie van uw woning

Mogen wij uw huis in Schaijk taxeren? Laat ons dan deze week nog een compleet en begrijpelijk taxatierapport voor u opstellen. Bent u benieuwd naar uw kosten voor dit taxatierapport? Of wenst u meer informatie over hoe ons taxatiebureau een taxatie van een woning uitvoert? Bel naar 06-10844486 of stuur een e-mail naar info@huizenier.nl. Maak een afspraak met ons taxatiebureau in Schaijk, zodat wij uw huis kunnen taxeren!

Een taxatierapport in Schaijk vanaf €275,-