Leen je minder dan 90% van de marktwaarde ? Vraag dan voor €275,-  een Bureauwaardering aan als Taxatierapport ! Bespaar vele honderden euro's ! App naar 06-1084 4486 voor meer info !

 

Een taxatiebureau in Schijndel gezocht?

Wilt u gebruik maken van een taxatiebureau in Schijndel om uw woning te laten taxeren? Huizenier Aankoopmakelaardij & Taxaties kan u volledig ontzorgen. Wij zijn een taxatie & adviesbureau en kunnen de marktwaarde van uw woning nauwkeurig vaststellen. Nadat wij de waarde bepaald hebben, overhandigen wij u het taxatierapport van uw huis. Deze kunt u gebruiken voor uw hypotheek. Wenst u meer te weten over onze werkwijze? Neem contact op vanuit Schijndel!

Een taxatierapport in Schijndel voor €275,- -

Wanneer een huis laten taxeren in Schijndel?

Een taxatiebureau wordt vaak ingezet wanneer de financiering van een woning rond moet worden gemaakt. Een belangrijk punt hierbij is het bepalen van de waarde van het huis. Een taxatiebureau is hier uitermate geschikt voor. Wij stellen de waarde van uw woning aan de hand van diverse punten vast. Deze punten noteren wij in een taxatierapport van uw huis in Schijndel, wat u nadien van ons zult ontvangen.

Werkwijze bij de taxatie van uw woning in Schijndel

Mogen wij uw huis in Schijndel taxeren? De waarde van uw woning bepalen wij dan zeer nauwkeurig. Dit doen wij aan de hand van een aantal punten. We kijken naar de staat van onderhoud van de woning, de algehele constructie, de inhoud en de oppervlakte. De gebruikte bouwmaterialen zijn ook van belang. We inspecteren de ligging van uw woning en de omgeving, evenals de voorzieningen. Ook kijken wij naar de energiebesparingen die u verricht heeft, wat voor type huis u heeft en de mate van isolatie. Al deze informatie leggen wij vast in het taxatierapport van uw woning. Ook een taxatierapport van uw huis nodig? Neem dan direct contact op!

Ook als adviesbureau inzetbaar

Wij kunnen u in Schijndel niet alleen helpen bij het taxeren van uw huis. Ook voor advies omtrent wonen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen adviseren over de realisatie van een (tijdelijke) mantelzorgwoning en belastingadvies geven omtrent onroerend goed en haar herbestemming. Wenst u advies over de herontwikkeling van inbreidingslocaties? Of wilt u advies omtrent de bestemmingswijziging binnen de bedrijfsmatige/agrarische sector naar wonen? Wij voorzien u van een gedegen advies.

Dit zijn de kosten voor de taxatie van uw woning

Huizenier biedt u een aantrekkelijke prijs indien u uw woning door ons laat taxeren. Voor slechts € 495,- heeft u een compleet en uitgebreid taxatierapport van uw woning exclusief NWWI validatie. Deze heeft u al binnen 1 week in huis. Meer informatie? Neem direct contact met ons op!

Laat ons het taxatierapport van uw woning verzorgen

Wenst u het taxatierapport van uw huis te laten verzorgen door Huizenier? Benader ons dan vandaag nog via 06-10844486 of stuur een mail naar info@huizenier.nl. Wij verrichten graag de taxatie van uw woning in Schijndel!

Een taxatierapport in Schijndel voor €275,- -