Leen je minder dan 90% van de marktwaarde ? Vraag dan voor €275,-  een Bureauwaardering aan als Taxatierapport ! Bespaar vele honderden euro's ! App naar 06-1084 4486 voor meer info !

De specialist voor een taxatierapport in Sint Oedenrode

Huizenier Aankoopmakelaardij & Taxaties stelt graag een helder taxatierapport voor uw woning in Sint Oedenrode op. Laat ons uw huis taxeren. Wij zijn in de omgeving van Oss namelijk het enige NVM taxatiebureau. Nadat wij de taxatie van uw woning hebben verricht, sturen wij u het rapport al binnen één week toe. Kortom, laat ons in Sint Oedenrode uw huis taxeren.

Een taxatierapport in Sint Oedenrode vanaf €275,-

Uw kosten voor de taxatie van een woning

Wij hanteren zeer schappelijke kosten voor een taxatierapport. Ons taxatiebureau vraagt slechts € 450,- voor de uitgebreide taxatie van uw huis. Exclusief NWWI-validatie is inbegrepen in deze kosten. Let wel, een huis taxeren voor € 495,- doen we alleen bij een woning met een oppervlakte tot maximaal 160 m² en binnen de bebouwde kom. Wilt u dat wij naast het taxatierapport ook een meetrapport van uw woning in Sint Oedenrode opstellen? Dan komen deze kosten er nog bij. Vraag ons om een offerte van uw totale kosten.

Het opstellen van een taxatierapport in Sint Oedenrode

Als u ons uw huis laat taxeren, hebben we bepaalde informatie nodig. Overhandig ons daarom tijdig onder andere de tekeningen, informatie over het energielabel en het bewijs van eigendom. Is het tijd voor het taxeren op locatie? Dan nemen we de staat van onderhoud van de woning onder de loep. Alles krijgt van ons een bepaalde waarde. De locatie van de woning, de constructie ervan en de kwaliteit van de bouwmaterialen. Een samenvatting van onze contstateringen vindt u in het taxatierapport van uw huis.

Vraag ons om specifiek advies

Mogen wij meer voor u betekenen, dan enkel het volbrengen van de taxatie van uw huis? Benader ons dan voor advisering en beleggingen. Wij kunnen u begeleiden in het herontwikkelen van inbreidingslocaties. Wij kunnen u adviseren over de herbestemming van onroerend goed. En wij zorgen ervoor dat u de juiste keuzes maakt, als u appartementen in Sint Oedenrode wilt kopen en verhuren als belegging.

Schakel ons in Sint Oedenrode in voor de taxatie van uw huis

Wilt u dat wij uw woning taxeren in Sint Oedenrode? Wij komen graag bij u langs om een volledig en begrijpelijk taxatierapport op te stellen. Wenst u ons taxatiebureau direct uit te nodigen voor de taxatie van uw woning? Of bent u eerst benieuwd naar de kosten die u moet betalen voor dit taxatierapport? Bel 06-10844486 of stuur een e-mail naar info@huizenier.nl. U bent bij ons taxatiebureau aan het juiste adres, als u uw huis wilt laten taxeren in Sint Oedenrode.

Een taxatierapport in Sint Oedenrode vanaf €275,-