Nu je taxatierapport  voor je hypotheek voor € 450,-  inclusief validatie NWWI

En.... binnen 1 week geregeld ! *

Taxatierapport voor je hypotheek, geregeld binnen 1 week ! *

Je huis goed onderbouwd laten taxeren (NWWI taxaties)

Wil jij een taxatie voor je huis in omgeving Oss, Heesch, Berghem, Nistelrode, Lith en Geffen aanvragen? Schakel hiervoor de specialisten van Huizenier Makelaardij & Taxaties in. Wij stellen een goed onderbouwd taxatierapport op. Voor je financiering, of zodat je kunt beslissen of een aan- of verkoop verstandig is. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om de taxatie goed en snel uit te voeren. Bel naar 088-1236600 voor een taxatie van jouw huis in Oss, Nistelrode, Lith, Geffen, Heesch of Berghem.

Wanneer is een taxatie nodig?

Heb je voor het sluiten van een hypotheek een NWWI-taxatierapport nodig? Wij zijn door het NWWI gecertificeerd om deze taxatie uit te voeren. Is de reden voor een betrouwbaar taxatierapport minder plezierig? Bijvoorbeeld vanwege een echtscheiding of overlijden (i.v.m. successierechten)? Ook dan zijn wij jou professionele en respectvolle partner. Onze taxateur brengt graag een gefundeerd rapport uit over de waarde van je (toekomstige) huis. Naast NWWI gecertificeerd zijn wij ook erkend NVM Makelaar. Je bent dus verzekerd van een betrouwbare vakman.

Het taxeren van je huis is nodig  en bij een hypotheek is een taxatierapport  verplicht 

Zo verloopt de taxatie

Wil jij jouw (toekomstige) huis in Oss, Heesch, Berghem, Nistelrode, Lith of Geffen laten taxeren? Onze NVM-taxateur behoeft hiervoor het eigendomsbewijs, de kadastrale gegevens en de tekeningen van de woning. Tijdens het taxeren let onze taxateur op de volgende factoren:

  • Staat van onderhoud, de constructie en de gebruikte materialen
  • Verplichtingen en rechten, zoals overpad en erfpacht
  • Functionele indeling en het bestemmingsplan
  • Mate van isolatie en energiezuinigheid
  • Inhoud en de oppervlakte
  • Ligging en de omgeving
  • Marktsituatie

Een taxatie  nodig voor je huis? Binnen 1 week geregeld !

 Neem contact op met De Huizenier Makelaardij door te bellen naar 088-1236600. Je mag ook een mail sturen naar info@huizenier.nl of vul ons online contactformulier in. Onze NVM-makelaar komt graag naar Oss, Nistelrode, Lith, Geffen, Heesch of Berghem voor een uitvoerige taxatie van je huis.

Voel je thuis bij Huizenier; bel, mail of loop even binnen bij je eigen makelaar. Wil je meer weten ?  App naar 0610-844486j

Taxatierapport voor je hypotheek, geregeld binnen 1 week ! *