Heeft u behoefte aan een taxatierapport voor uw huis? Schakel dan onze registertaxateur Eugene van Casteren van Huizenier Taxaties in. Wij zijn namelijk het enige NVM taxatiebureau  van Oss en omgeving. Als u ons uw woning laat taxeren, dan weet u zeker dat de taxatie volbracht wordt door een betrouwbare, volledig opgeleide en professionele taxateur. Ook bent u ervan verzekerd al binnen één week een helder en gefundeerd taxatierapport van uw woning te ontvangen.

Een Taxatierapport voor uw huis of appartement vanaf € 695,-

Klik hier voor het aanvragen van een NWWI-taxatierapport.

Wanneer vraagt u een taxatierapport voor uw woning aan?

Het is verstandig een taxatierapport voor uw huis te laten opstellen, als u benieuwd bent naar de marktwaarde van uw woning. Wilt u dit huis bijvoorbeeld verkopen? Bent u geïnteresseerd in een andere woning om te kopen? Of moet er iets met uw huis gebeuren vanwege een onverhoopt overlijden of een plotselinge scheiding? In al deze gevallen zijn wij uw partner voor het uitvoeren van een taxatie van de woning. Alles wat we constateren tijdens het taxeren van het huis, vatten we zorgvuldig en helder samen in een taxatierapport.

Hierop wordt een taxatierapport gebaseerd

Wilt u weten welke waarde een woning heeft? Dan biedt een rapport uitkomst. Hierin staan namelijk alle belangrijke, afzonderlijke waarden opgenomen die van invloed zijn op de waarde van het huis. Denk aan het oppervlak van de woning, de locatie, de staat van onderhoud, de kwaliteit van de materialen, de algehele constructie, etc. Deze elementen controleert en beoordeeld de taxateur eigenhandig. Andere, vaststaande zaken dienen aangeleverd te worden. Hierbij kunt u denken aan documenten zoals het eigendomsbewijs, kadastrale kaarten, een verbouwingsspecificatie met begroting, stukken met betrekking tot de VvE, de splitsingsakte, erfpachtsdocumenten en eventueel de koopovereenkomst.

Wanneer is het aanvragen van een taxatierapport nodig?

Wenst u aan hypotheek met NHG af te sluiten? Dan is een taxatierapport voor de woning altijd verplicht. Bovendien wil vrijwel elke geldverstrekker een rapport van een huis ontvangen wanneer hiervoor een hypotheek wordt aangevraagd.  Neem contact met ons op als u vragen heeft over het taxeren van een huis.

Schakel ons in voor een uitgebreid taxatierapport van uw huis

Heeft een financieel dienstverlener een taxatierapport van uw woning aangevraagd? Of bent u zelf benieuwd naar de waarde van een huis? Laat ons de woning taxeren. Bel naar 06-10844486 of stuur een e-mail naar info@huizenier.nl. Wij stellen graag een taxatierapport voor uw huis op.

Een Taxatierapport voor uw huis of appartement vanaf € 695,-