Leen je minder dan 90% van de marktwaarde ? Vraag dan voor €275,-  een Bureauwaardering aan als Taxatierapport ! Bespaar vele honderden euro's ! App naar 06-1084 4486 voor meer info !

Uw huis in Uden laten taxeren door Huizenier

Bent u van plan uw huis in Uden te laten taxeren? Denk dan eens aan Huizenier Aankoopmakelaardij & Taxaties. Wij verzorgen de taxatie van uw woning compleet. Zet ons in om de marktwaarde van uw woning te bepalen. Hebben wij deze vastgesteld? Dan ontvangt u van ons een uitgebreid taxatierapport van uw woning. Dit kunt u dan aan uw hypotheekadviseur overhandigen. Meer informatie? Bel ! 

Een taxatierapport in Uden vanaf € 275,-

Wanneer zet u een taxatiebureau in Uden in?

Een taxatiebureau inzetten gebeurt vaak wanneer de financiering van een huis op orde gebracht moet worden. De waarde van het huis is hierbij een belangrijke factor. Deze kunt u het best laten bepalen door een taxatiebureau. Zo wordt de waarde van uw woning nauwkeurig bepaald en vastgesteld in een taxatierapport van uw huis in Uden.

De taxatie van uw huis in Uden

Wilt u uw huis in Uden laten taxeren door Huizenier? Wij bepalen de waarde van uw woning aan de hand van diverse punten. Wat is de staat van onderhoud van uw woning? Hoe zitten de algehele constructie, inhoud en oppervlakte in elkaar? Welke bouwmaterialen zijn gebruikt? Er wordt tevens gekeken naar de ligging van de woning en de omgeving met haar voorzieningen. Welke energiebesparingen heeft u? Wat is het type huis? En tot hoeverre heeft u uw huis geïsoleerd? Dit alles vormen wij tot een taxatierapport van uw woning. Neem snel contact op en laat ons het taxatierapport van uw huis verzorgen!

Gedegen advies nodig?

Wist u dat wij in Uden niet alleen uw huis kunnen taxeren, maar ook kunnen adviseren omtrent wonen? Denk aan advies over het realiseren van een (tijdelijke) mantelzorgwoning. Tevens geven wij belastingadviezen omtrent onroerend goed en de herbestemming daarvan. Ook over de herontwikkeling van inbreidingslocaties brengen wij advies uit. Wenst u advies over een bestemmingswijziging binnen de bedrijfsmatige/agrarische sector naar wonen? Laat ons u adviseren!

Eerlijke kosten voor de taxatie van uw huis

Wist u dat wij eerlijke kosten bieden voor de taxatie van uw woning? Bij ons profiteert u van een scherpe prijs van slechts € 495,-. Exclusief NWWI validatie. Heeft u gauw een taxatierapport van uw woning nodig? Wij kunnen deze al binnen 1 week verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Kies voor ons bij het laten taxeren van uw woning

Mogen wij het taxatierapport van uw huis in orde maken? Wenst u meer informatie over de kosten voor de taxatie van uw woning? Neem dan snel contact met ons op. Bel via 06-10844486 of stuur een mail naar info@huizenier.nl. Wij stellen graag het taxatierapport van uw woning in Uden op!

Een  taxatierapport in Uden vanaf € 275,-