Woning te koop

Je woning te koop aanbieden nabij Oss en Nistelrode

Woon je in Oss, Heesch of Berghem en wil je je woning te koop aanbieden? Schakel dan de Huizenier Makelaardij in voor hulp. Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in de aan- en verkoop van huizen. Wij kunnen je begeleiden gedurende het hele proces. Wens je meer informatie over onze aanpak of onze diensten? Lees verder of neem contact met ons op vanuit Oss, Nistelrode, Lith, Geffen, Heesch of Berghem via 088-1236600. Wanneer je een woning te koop aan wilt bieden, wil Huizenier Makelaardij je graag helpen.

Je huis zelf te koop aanbieden

Wanneer je de verkoop van je woning uit handen wilt geven, is Huizenier Makelaardij je partner. Wij begeleiden je wanneer je zelf een huis te koop aan wilt bieden. Je kunt dan kiezen voor het Huizenier Internetpakket. Kies je voor het Huizenier Internetpakket? Dan zorgen wij ervoor dat je woning toch op Funda en op onze eigen website te vinden is. Wij maken een mooie, duidelijke en goede presentatie. Wij zetten op een rij wat je verder nog moet doen:

  • Aanbiedingstekst schrijven
  • Foto’s maken
  • Lijst van Zaken invullen
  • Bezichtigen met kandidaten
  • NVM vragenlijst invullen

Met onze full-service je woning verkopen

Ook wanneer je meer begeleiding wenst bij de verkoop van je woning, kan Huizenier Makelaardij je helpen. Wij kunnen je de zogenaamde full-service bieden. Met onze full-service dienst zorgen wij voor een verkoop stappenplan. Daarnaast stellen wij een rapport op met een objectieve prijsanalyse. Tijdens het proces vinden wij de manier om je huis te verkopen en zoeken wij voor je uit hoeveel je woning waard is. Wens je meer informatie over de full-service dienst? Plan dan een afspraak en ontvang een vrijblijvende en korte toelichting over onze unieke werkwijze.

Meer dan 20 ervaring als makelaar

Wil je je huis verkopen? Bij Huizenier Makelaardij ben je in goede handen. Als NVM makelaar hebben we al ruim 20 jaar ervaring. Wij staan dan ook bekend om onze uitstekende dienstverlening. Wij worden zeer hoog beoordeeld door onze verkopers. Voor de verkoop scoorden we een 8,8 en voor de aankoopbegeleiding behaalden we zelfs een 9,9. Zet je je huis te koop? Kies dan voor de hulp van Huizenier Makelaardij voor het beste resultaat.

Zet je huis te koop via de Huizenier

Wil je je huis te koop aanbieden? En heb je behoefte aan professionele begeleiding? Je kunt contact met ons opnemen via 088-1236600. Tevens kun je ons mailen naar info@huizenier.nl of je vult het online contactformulier in op onze website. Huizenier Makelaardij zal je begeleiden, wanneer je je woning te koop zet.

Woning te koop